Zomeractie Leefstijlgesprek

Zomeractie leefstijlgesprek

Afvallen en leefstijl

Als je wilt werken aan je gewicht, gaat het niet alleen over voeding. Afvallen is zoveel méér dan dat. Het heeft vooral te maken met hoe je in je vel zit. Natuurlijk speelt je lichamelijke conditie daarbij een belangrijke rol. Maar ook je psyche heeft veel meer invloed dan je misschien in de gaten hebt. Hoe denk jij over jezelf? Heb je last van stress? Vind je voldoening in je bezigheden? Heb je fijne mensen om je heen?

Kortom, afvallen is niet een kwestie van ‘dit mag je eten en dat moet je laten’, maar vooral kijken naar jou als geheel en onderzoeken wat jij nodig hebt om beter in je vel te zitten en daarbij gewicht kwijt te raken, mocht dat nodig zijn.

Zomeractie

Omdat er veel mensen op vakantie zijn (en ik deze al achter de rug heb), heb ik deze maanden best nog wat ruimte in mijn agenda. En die wil ik graag benutten door jou op weg te helpen, als je dat wilt. En om dit voor meer mensen toegankelijk te maken, heb ik deze zomeractie bedacht.

Dus mocht je graag een keer met mij willen sparren over je huidige leefstijl en hoe je daar misschien op een andere manier mee om kunt gaan, dan heb je nu de kans om dat voor een leuk bedrag te doen.

Zomeractie Leefstijlgesprek

Eenmalig adviesgesprek
75 minuten
Samen op zoek naar wat jij nodig hebt om beter in je vel te komen

In juli en augustus
tijdelijk € 32,75*)

Wat is leefstijl?

Leefstijl is meer dan alleen voeding en beweging. Het heeft te maken met je algehele welzijn. Met hoe je je voelt, lichamelijk en geestelijk.

  • Kom jij bijvoorbeeld wel aan je broodnodige ontspanning toe? Misschien loopt je hoofd wel om en weet je niet hoe je wat rust kunt pakken.
  • Misschien wil je weten of je wel genoeg beweegt? Zou je wat meer willen bewegen, maar weet je niet goed hoé?
  • En, oh ja… gezonder eten. Wat is dat eigenlijk, gezonde voeding? Er is zoveel te vinden op internet en in de wandelgangen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
  • En dan wat lastiger te vatten: relaties en zingeving. Heb jij het gevoel dat je op je plek zit, dat je zinvol bezig bent? Heb je plezier in je werk, je hobby’s enz.? En heb je genoeg mensen om je heen bij wie je je hart kunt luchten, als het nodig is? Of met wie je samen plezier kunt maken? 

Kortom, allemaal elementen die van invloed zijn op je welzijn.  

Waar loop jij tegenaan?

Hoe zit dat met jou? Waar loop jij tegenaan in je dagelijkse leven? Heb je vragen over gezonde voeding? Of wil je weten of je genoeg beweegt? Misschien ben je helemaal toe aan wat meer ontspanning? Of mis je iets op het gebied van relaties of zingeving?

Wellicht is het Leefstijlgesprek dan wel wat voor jou! Een eenmalig (advies)gesprek over gezondheid en welzijn, waar we samen van gedachten wisselen over waar jij tegenaan loopt. En waarbij we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om beter in je vel te kunnen komen.

Natuurlijk mag je vaker langskomen, maar het doel is dat jij na het gesprek weer naar huis gaat met wat handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en zo verder te kunnen.

Voorbereiding leefstijlgesprek

Ter voorbereiding op het leefstijlgesprek zal ik je vragen een kort vragenformulier in te vullen. Dit kan je helpen om voor jezelf iets meer inzichtelijk te krijgen, waar jij het meeste tegenaan loopt. Zodat we het gesprek zo optimaal mogelijk kunnen benutten.

*) Vergoeding leefstijlgesprek

Een leefstijlgesprek duurt zo’n 75 minuten. Dat kan deze zomermaanden al voor € 32,75 incl. btw (i.p.v. het normale tarief van € 65,50)

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is de kans bovendien groot dat je een deel van dit bedrag vergoed krijgt door je zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie. Check voor de zekerheid ook altijd even je eigen polis.

Aanmelden leefstijlgesprek

Denk jij dat een leefstijlgesprek iets voor jou is, meld je dan aan via onderstaande knop. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Delen met je netwerk?