Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

Lees hoe anderen de diensten van Lichter Leven hebben ervaren. Deel ook jóuw ervaring met de diensten van Lichter Leven en laat je beoordeling achter. Alvast hartelijke bedankt! Zo kun je anderen helpen met het maken van hun keuzes.

CLIËNT ERVARINGEN

Stok achter de deur

Rated 5 out of 5
1 november 2022

Na alle diëten en boekjes en toch weer aankomen naar Aartie gegaan, een vriendelijke dame met verstand van zaken en met professionele en gezellige uitleg de uitdaging aangegaan. Zij is een stok achter de deur om in praktijk te brengen wat je eigenlijk al weet om op gewicht te komen en te blijven. Eerlijke uitleg en nieuwe tips en trucks.

Echt een aanrader wanneer je op een gezonde manier wil afvallen met normaal dagelijks voedsel voor het hele gezin.

Ria van Meerveld

Betrokken

Rated 5 out of 5
27 oktober 2022

Aartie is een fijne vrouw die echt met je meedenkt, je veel tips geeft. Ze heeft passie voor dit beroep en voor mensen. Ze is geïnteresseerd in je algehele welzijn. De gesprekken waren altijd fijn en betrokken, kortom, ik raad haar echt aan.

Jeannette Roordink

Goede tips en adviezen

Rated 5 out of 5
25 oktober 2022

Ik heb een goede periode gehad met én bij Aartie. Veel voorlichting gehad en goede tips en adviezen. Aartie luistert goed naar waar je zoal tegen aan loopt qua voeding en bewegen en denkt mee, stelt goede vragen. Je voelt je op je gemak bij haar en de betrokkenheid deed mij goed! Het mapje met uitleg en tips en adviezen is waardevol en komt nog steeds goed van pas!!

Lineke

GOOGLE REVIEWS

UITSTEKEND
2 recensies op
Ria de Vries
Ria de Vries
2022-08-21
Altijd een gezellig moment en fijne, goede begeleiding bij het afvallen. Voor mij een stok achter de deur om keuzes te maken wat betreft de (gezonde)voeding.
Lees verder
B Liefting
B Liefting
2022-06-14
Een klein jaartje geleden begonnen aan een traject om mijn eetgewoontes te verbeteren en op die manier ook gewicht te verliezen. Samen met Aartie een manier gevonden die voor mij werkt en ook goed inpasbaar is met ons gezin en bedrijf. Goede adviezen over voeding het jaar rond. Een luisterend oor op de consulten en handige tips op social media. En een wandelchallenge om bewegen te stimuleren. Kortom deze samenwerking met Aartie heeft ervoor gezorgd dat ik ruim 25 kilo gewicht kwijt ben en mijzelf gezonder en fitter voel
Lees verder
Delen met je netwerk?