Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)

Lees hoe anderen de diensten van Lichter Leven hebben ervaren. Deel ook jóuw ervaring met de diensten van Lichter Leven en laat je beoordeling achter. Alvast hartelijke bedankt! Zo kun je anderen helpen met het maken van hun keuzes.

CLIËNT ERVARINGEN

Weer normaal mee eten met gezin

1 juni 2023

Lieve integere vrouw, ik zocht iemand die mij kon begeleiden in het maken van goede keuzes en “weer” normaal eten.

Na een lange periode van vooral te weinig en koolhydraatarm eten, was ik bang veel aan te komen als ik weer brood, fruit, pasta etc zou gaan eten. Onterechte angst, met de adviezen en richtlijnen van Aartie weer normaal mee gaan eten met het gezin, zonder gekke gewichtsschommelingen terwijl ik veel meer moest gaan eten dan ik deed.

Met name geleerd om goed voor mezelf te zorgen en vooral meer eetmomenten in te lassen. Nooit geweten dat te weinig eten ook negatief kan werken.

Veel extra info gekregen waarom mijn lichaam niet altijd doet wat ik zou willen.

Ik ben Aartie met name dankbaar voor het feit dat ze ook aandacht voor de geest heeft en niet alleen de focus op lichamelijke resultaten legt. Dat was voor mij het belangrijkste.

Sandra van den Berg

Bewuster eten

25 april 2023

Fijne gesprekken gevoerd en bewuster geworden van wat we eten elke dag. Lieve vrouw soms een beetje te lief voor ons 😉 wij zijn blij met je hulp die je ons gegeven hebt!

Jordi Jacintha

Goede tips en fijne gesprekken.

25 december 2022

Ik ben bij haar terecht gekomen door een vriendin. Wat een fijne vrouw die je anders laat kijken hoe je een heerlijke gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Goede tip en fijne gesprekken.

Willeke van der Kieft

Stok achter de deur

1 november 2022

Na alle diëten en boekjes en toch weer aankomen naar Aartie gegaan, een vriendelijke dame met verstand van zaken en met professionele en gezellige uitleg de uitdaging aangegaan. Zij is een stok achter de deur om in praktijk te brengen wat je eigenlijk al weet om op gewicht te komen en te blijven. Eerlijke uitleg en nieuwe tips en trucks.

Echt een aanrader wanneer je op een gezonde manier wil afvallen met normaal dagelijks voedsel voor het hele gezin.

Ria van Meerveld

Betrokken

27 oktober 2022

Aartie is een fijne vrouw die echt met je meedenkt, je veel tips geeft. Ze heeft passie voor dit beroep en voor mensen. Ze is geïnteresseerd in je algehele welzijn. De gesprekken waren altijd fijn en betrokken, kortom, ik raad haar echt aan.

Jeannette Roordink

GOOGLE REVIEWS

GOEDE
3 recensies op
Astrid van den Berg
Astrid van den Berg
2023-05-03
Op een plezierige en deskundige manier geholpen om gewicht te verliezen. Veel nuttige informatie en tips over voeding ontvangen. Eten volgens de schijf van 5
Ria de Vries
Ria de Vries
2022-08-21
Altijd een gezellig moment en fijne, goede begeleiding bij het afvallen. Voor mij een stok achter de deur om keuzes te maken wat betreft de (gezonde)voeding.
B Liefting
B Liefting
2022-06-14
Een klein jaartje geleden begonnen aan een traject om mijn eetgewoontes te verbeteren en op die manier ook gewicht te verliezen. Samen met Aartie een manier gevonden die voor mij werkt en ook goed inpasbaar is met ons gezin en bedrijf. Goede adviezen over voeding het jaar rond. Een luisterend oor op de consulten en handige tips op social media. En een wandelchallenge om bewegen te stimuleren. Kortom deze samenwerking met Aartie heeft ervoor gezorgd dat ik ruim 25 kilo gewicht kwijt ben en mijzelf gezonder en fitter voel
Delen met je netwerk?