Januari actie 15%

Wil jij heel erg graag afvallen, maar zie jij soms door alle bomen het bos niet meer? Misschien is deze januari actie wel wat voor jou!

  • Gaat het jou om blijvend gewichtsverlies in plaats van snel afvallen?
  • Wil je wel kunnen blijven genieten van je eten?
  • Vind je het belangrijk om gewoon samen met je gezin de maaltijd te kunnen gebruiken?
  • Zoek je iemand die jou daarbij kan adviseren, steunen en van de benodigde informatie voorzien?
Januari actie 15%

Kies dan nu

Maak dan nu de keuze om op een gezonde manier te werken aan je gewicht. Ik help je er graag bij!

Mijn advies is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en is op basis van gewone, gezonde, zoveel mogelijk onbewerkte voeding uit de Schijf van Vijf. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Januari actie:
tijdelijk 15% korting

Wanneer je je nog in januari aanmeldt voor (gratis) kennismakingsgesprek, dan ontvang je 15% korting op de normaal geldende tarieven. Dus grijp deze kans!

Twijfel je of het wat voor je is? Meld je aan en kom op gesprek. Daarna hoef je pas een beslissing te nemen!

Actiekorting 15%

Vergoeding ziektekostenverzekering

Ben jij aanvullend verzekerd? Omdat ik als gediplomeerd gewichtsconsulent geregistreerd ben bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars een deel van de begeleiding vanuit de aanvullende verzekering.

Vergoeding verzekering

Wil je weten of jij ook in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding, kijk dan hier voor meer informatie.

Check ook altijd even voor de zekerheid je eigen polis.

Januari actie ook voor overig aanbod

Behalve voor begeleiding op het gebied van afvallen kun je ook bij ons terecht voor een ‘Leefstijlgesprek’ of voor een kort traject over ‘Overgang en Voeding’. Ook hierop is de kortingsactie van toepassing*).

*) Kortingsactie geldt niet voor de Kickstart

Leefstijlgesprek

Als je wilt werken aan je gewicht, gaat het niet alleen over voeding. Afvallen is zoveel méér dan dat. Het heeft vooral te maken met hoe je in je vel zit. Natuurlijk speelt je lichamelijke conditie daarbij een belangrijke rol. Maar ook je psyche heeft veel meer invloed dan je misschien in de gaten hebt. Hoe denk jij over jezelf? Heb je last van stress? Vind je voldoening in je bezigheden? Heb je fijne mensen om je heen?

Kijk hier voor meer informatie.

Overgang en voeding

Helaas…. de overgang is geen keuze. Maar je kunt wél zelf de regie in handen nemen en kiezen hoe je ermee omgaat. Door aanpassingen in je voeding en leefstijl kun je zelf positieve invloed uitoefenen.

Aan jou de uitdaging om eens te kijken naar jouw huidige eet- en leefpatroon en waar nodig oude, vastgeroeste gewoontes te veranderen. Jouw lichaam verandert, de situatie verandert….. Daar hoort ook een verandering van je voedings- en leefstijlpatroon bij. Tijd dus, voor vernieuwing!

Kijk hier voor meer informatie.

Delen met je netwerk?